Open workshop van 6 t/m 9 augustus 2020 in Hurwenen

 

 

Van hart tot hart;
voor hartverwarmende ontmoetingen

Zou je meer vanuit je hart willen leven en zo ook verbindingen aangaan?

Heb je behoefte aan een hart onder de riem?

Zou jij graag je hart willen luchten bij een mens die goed kan luisteren?

Houd jij soms je hart vast over wat er gaande is om je heen of in de wereld en zou je daar aandacht voor willen?

Wanneer je iets hiervan herkent, is deze workshop vast iets voor jou! Een mogelijkheid om:

  • Te vertellen in een veilige welwillende omgeving over wat jij in je leven tegen komt
  • Te luisteren naar kennis, vaardigheden en ervaringen van anderen
  • Te communiceren met elkaar in het spreken over wat jouw hart raakt
  • Jouw specifieke thema‘s breder verkennen en een stap voorbereiden naar wat er beter kan voor jou en anderen.

En natuurlijk is er ook vrije tijd voor bijvoorbeeld dans, sport, zang, spel en andere zelf gekozen vormen van inspanning en ontspanning.

Wat kun je verwachten van wie, in deze workshop; van hart tot hart

Kris De Smyter

Voor hartverwarmende ontmoetingen neemt Kris ons mee naar onze vroege kinderjaren, toen er nog “mamanees” en “papanees” gesproken werd. En hoe belangrijk dat dit was om later onszelf te leren vertellen. Op een later moment in de workshop laat ze zien hoe we naast taalgebruiken nog andere gewoonten hebben ontwikkeld die ons al dan niet parten spelen in de communicatie met onze medemensen. En ook of er wegen zijn om te evolueren in de richting van fijne ontmoetingen. Meer lezen over Kris?

Martje Schuring

Martje gaat ons stimuleren om onze ervaringen en ons denken te delen over ons vrijer gedragen in contact met de ander. Wat kunnen wijzelf doen om de kans op hartverwarmende ontmoetingen te vergroten? Meer lezen over Martje?

Rosanne Ottevanger

Rosanne sluit aan met inspirerende voorbeelden over schaamte en hoe vanuit eigen kracht, door kwetsbare interacties weer meer ruimte gecreëerd kan worden. Dit om tot een hartsverbinding met anderen te komen. Meer lezen over Rosanne?

Jehanne van der Meer

Als coördinerend leidster van deze workshop zal Jehanne de inleiding en afronding verzorgen, contact onderhouden met de verschillende mensen die leiding nemen en waar nodig ondersteunen. Ook is ze beschikbaar voor vragen/opmerkingen van inhoudelijke aard vooraf en tijdens de workshop.
e.mail: jehanneg57@gmail.com of tel. +31 515 415 815. Meer lezen over Jehanne?

Eleutheropedie

Eleu biedt een vorming om meer aanwezig, vrij en met veerkracht te leven. Er wordt gebruik gemaakt van filosofie en wetenschap over de mens en onze wereld en van de waarnemingen en levenservaring van ieder persoonlijk. Een welwillende houding en drie doordachte werkvormen helpen om je in de door jou gewenste richting te ontplooien. 

Tijdens de workshop geven we informatie over deze werkvormen.
Lees meer over Eleu

SPECIAAL VOOR IEDEREEN!

De workshop is open voor iedereen. Jong en oud. Mannen en vrouwen met verschillende achtergrond en cultuur. Ook voor jou als je nog niet eerder kennis hebt gemaakt met het gedachtegoed en de werkwijzen van Eleu. Neem contact op met de organisatie voor je vragen of twijfels. Je hoeft een onbekendheid met Eleu theorie en -praktijk niet te zien als een te hoge drempel voor deelname aan een Eleuworkshop.

Doe mee! Van harte welkom!

Praktische zaken

Plaats: de Hurnse Gaper, Jannestraat 1, 5327 KR in Hurwenen.
Datum: donderdag 6 augustus 16.00 tot zondag 9 augustus 16.00 uur

In dit prachtige centrum aan de rivier de Waal bij Zaltbommel, kun je binnen, maar ook buiten overnachten op de buitenslaapplaats of in een eigen tent. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier evenals ook je eventuele speciale (di)eetwensen.
Na aanmelding ontvang je bijtijds verdere informatie, een routebeschrijving en hoe en wanneer je je bijdrage kunt overmaken.
De zomerworkshops zijn altijd heel goed bezocht en we hebben beperkte ruimte. Wacht dus niet  met je aanmelden. 

Je Bijdrage (all-in)

250,-  €270,- en €290,- (afhankelijk van je inkomen/financiële situatie).
Het is mogelijk om een subsidie te vragen wanneer de bijdrage te hoog voor je wordt om deel te willen nemen. Je kunt het vragen aan de regio-coördinator van de regio waarin je woonplaats valt.
Voor  Vlaanderen: Lut Wijmeersch +32 3 77 98 381
Voor  Nederland: Maria Schopenhauer +31 513 415 969

Annulering

Wanneer vanwege Corona onze veiligheid niet voldoende gewaarborgd is en wij als organisatie beslissen dat het toch nodig is om de workshop niet door te laten gaan, vindt volledige restitutie plaats van je bijdrage.

Wanneer je jezelf  na 23 juli afmeldt (14 dagen voor aanvang) om een andere reden dan Coronabesmetting(sgevaar), wordt 70% van je bijdrage ingehouden, tenzij je een vervang(st)er vindt voor jou. Overleg is altijd mogelijk.  

Beslis je je terug te trekken voor 23 juli, dan wordt 10 euro administratiekosten ingehouden op je restitutie van je bijdrage.

Korting

Is je aanmelding voor 1 juni binnen, dan ontvang je tijdens de workshop 10 euro retour!

Neem je iemand mee voor wie Eleu nog helemaal nieuw is? Dan krijg jij een korting van 15 euro op jouw inschrijfgeld. En schrijven jullie je voor 1 juni in, dan krijgen jullie ieder die 10 euro ook nog terug!

Organisatie en opgave

Ook voor deze workshop is Conny Musch, onze zeer bedreven en enthousiaste organisator, weer bereid om de praktische zaken in goede banen te leiden.

Voor praktische vragen kun je haar mailen of  bellen: cbmusch@gmail.com  of  +31-6337 667 65
Meer lezen over Conny?

Opgeven doe je  via onderstaand contactformulier:

Fout: Contact formulier niet gevonden.