Contactpersonen in Nederland

Heb je nog vragen na het lezen van de website of wil je in contact komen met een van onze contactpersonen in Nederland?

Over Jehanne van der Meer – Sneek
Ik ben Jehanne van der Meer, 66 jaar, getrouwd en moeder van 3 jong volwassen kinderen.
Al 35 jaar ligt mijn hart en bezieling op het terrein van mensen, hun gezondheid en kwaliteit van leven.
Vanaf 1989 begeleid ik groepen binnen Eleu met de prachtige bijzondere werkvormen die we binnen Eleu kennen.
Op dit moment leid ik in Sneek een groep die 2-wekelijks op woensdagmiddag bij elkaar komt.
Neem contact op met Jehanne

lees meer over Jehanne

Over Jeroen Neus – Breda
In 2001 ben ik begonnen met Eleu omdat ik een aantal mensen kende die daar ook mee bezig waren en ik zag dat dat hun goed deed.  Ik wilde mijn relaties met andere mensen verdiepen door meer van mezelf te durven laten zien. Dat kun je oefenen in Eleu, in een veilige setting. Oefenen betekent dat je ook fouten mag maken. Binnen Eleu geef ik mezelf dan toestemming om risico’s te nemen, dingen zo te doen zoals ik ze nog niet eerder deed en daar kan ik van groeien.

Ik ben secretaris van de vereniging.
In mijn eigen bedrijf werk ik als filmmaker aan documentaires. Ik ontwikkel ook games en kunstprojecten waarmee ik nieuwe doelgroepen probeer te interesseren voor geschiedenis.
Neem contact op met Jeroen

Conny Musch

Over Conny Musch – Almere

Mijn naam is Conny Musch en ik ben meer dan 30 jaar actief in Eleutheropedie. Ik ben nu bestuurslid en coördinator voor Vorming en Scholing binnen Eleu.
Ik ben 69 jaar, moeder van 2 dochters en 1 zoon, schoonmoeder van 2 schoonzonen en 1 schoondochter en sinds 5 jaar een heel gelukkige actieve oma voor 4 kleinzonen.

Wat mij in Eleu aantrekt, is de ervaring met Eleu-leden die een eigen ethiek ontwikkelen en hun leven daar naar aanpassen, veranderen of vasthouden. Ik voel me door die gelijkwaardige, wederkerige, unieke levens, ervaringen en verhalen zó gesteund in wat ik zelf belangrijk vind om vast te houden of te veranderen in mijn eigen leven.
Neem contact op met Conny
Lees meer over Conny

Over Peter van der Sman – Haarlem

Ruim twintig jaar geleden ben ik begonnen met Eleu. Vijftien jaar geleden heb ik de opleiding van Eleutheropedie afgerond. Ik ben geruime tijd voorzitter van de vereniging geweest.
In Haarlem leid ik een groep die twee wekelijks bij elkaar komt. Ik neem vaak deel aan workshops, meestal als deelnemer maar neem ook vaak taken of onderdelen op me.
Neem contact op met Peter
lees meer over Peter

Maria Schopenhauer

Over Maria Schopenhauer – Joure
In Joure heb ik jaren een eleugroep geleid. Ik wil graag weer een groep beginnen in Joure.
Zelf ben ik in 1994 begonnen toen ik een moeilijke periode doormaakte tijdens mijn scheiding: door er over te kunnen vertellen en delen in een kleine groep, maakte ik mijn leven weer goed begaanbaar, zodanig dat ik de opleiding kon gaan volgen en eleugroepen kan leiden.
Neem contact op met Maria.

lees meer over Maria