Contactpersonen in Nederland

Heb je nog vragen na het lezen van de website of wil je in contact komen met een van onze contactpersonen in Nederland?

Gebruik het Eleu contactformulier hieronder om ons een bericht te sturen

Direct contact met onze leiders

Je kunt ook direct communiceren met onderstaande contactpersonen door op de naam onder de foto te klikken.
Als je op de foto klikt stelt ieder zich aan je voor.

Contactpersonen in Nederland
Peter van der Sman HAARLEM

over Peter van der Sman

Ik ben Peter van der Sman. Ik ben 70 jaar en ben zo’n twintig jaar geleden begonnen met Eleu. Vijftien jaar geleden heb ik de opleiding van Eleutheropedie afgerond, en ben al geruime tijd voorzitter van de vereniging. In Haarlem leid ik een groep die twee wekelijks bij elkaar komt. Ik neem vaak deel aan workshops, meestal als deelnemer maar neem ook vaak taken of onderdelen op me.
lees meer

Jehanne van der Meer

Ik ben Jehanne van der Meer, 65 jaar, getrouwd en moeder van 3 jong volwassen kinderen.
Al 35 jaar ligt mijn hart en bezieling op het terrein van mensen, hun gezondheid en kwaliteit van leven.
Vanaf 1989 begeleid ik groepen binnen Eleu met de prachtige bijzondere werkvormen die we binnen Eleu kennen.
Op dit moment leid ik in Sneek een groep die 2-wekelijks op woensdagmiddag bij elkaar komt.

lees meer

Conny Musch – ALMERE

Mijn naam is Conny Musch en ik ben meer dan 30 jaar actief in Eleutheropedie. Ik ben nu bestuurslid en coördinator voor Vorming en Scholing binnen Eleu.
Ik ben 69 jaar, moeder van 2 dochters en 1 zoon, schoonmoeder van 2 schoonzonen en 1 schoondochter en sinds 5 jaar een heel gelukkige actieve oma voor 4 kleinzonen.

Wat mij in Eleu aantrekt, is de ervaring met Eleu-leden die een eigen ethiek ontwikkelen en hun leven daar naar aanpassen, veranderen of vasthouden. Ik voel me door die gelijkwaardige, wederkerige, unieke levens, ervaringen en verhalen zó gesteund in wat ik zelf belangrijk vind om vast te houden of te veranderen in mijn eigen leven.

Lees meer

Maria Schopenhauer – JOURE

Over Maria Schopenhauer

In Joure heb ik jaren een eleugroep geleid. Ik wil graag weer een groep beginnen in Joure.

Zelf ben ik in 1994 begonnen toen ik een moeilijke periode doormaakte tijdens mijn scheiding: door er over te kunnen vertellen en delen in een kleine groep, maakte ik mijn leven weer goed begaanbaar, zodanig dat ik de opleiding kon gaan volgen en eleugroepen kan leiden.

lees meer