Contactpersonen in Vlaanderen

Heb je nog vragen na het lezen van de website of wil je in contact komen met een van onze contactpersonen in Vlaanderen

Gebruik het Eleu contactformulier hieronder of eigen mailprogramma om ons een bericht te sturen

Je kunt ook direct communiceren met onderstaande contactpersonen door op de naam onder de foto te klikken.
Als je op de foto klikt stelt ieder zich aan je voor.

Kris De Smyter
Kris De Smyter BORGERHOUT

Over Kris De Smyter

Ik ben Kris De Smyter, 59 jaar, moeder van een jong volwassen zoon. Ik werk als bibliothecaris op een middelbare school, ik help leerlingen bij het vinden van informatie op internet, of bij het uitkiezen van een leuk leesboek, of het zich concentreren op de taak die voorligt. Buiten mijn werk houd ik me graag bezig met natuurbeheer, wandelen, lezen en groentjes kweken.

Ik vind het heerlijk om wat ik gelezen heb door te geven in hapklare uiteenzettingen waar ik de belevenissen uit mijn eigen leven in kan verweven, zodat het herkenbaar wordt.

lees meer

Lut Wijmeersch
Lut Wijmeersch STEKENE

Over Lut

Ik heb steeds gezocht naar meer diepgang in het leven, naar rechtvaardigheid, naar gelijkwaardigheid en naar de zin van ons bestaan.
Al van toen ik kind was wou ik ‘helpen’ de wereld waarin we leefden beter maken.
Bij mijn zoektocht kwam ik terecht bij Herwaarderingscounselen, later bij Eleutheropedie.

In 1990 begon ik aan een tweejarige opleiding in Amsterdam en Utrecht, om groepen te begeleiden in Eleu, bij Daniël Le Bon, de belangrijkste grondlegger van de theorie en praktijk van Eleu. Daar leerde ik mijn gevoelens uitdrukken in een beperkte, veilige groep.
Op dit moment ben ik regiocoördinator voor Vlaanderen, begeleid ik onze vormingsgroep en stel mijn huis ter beschikking voor eleubijeenkomsten.

Lees meer


Neem Contact op


    Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het vliegtuig.