Contactpersonen in Vlaanderen

Heb je nog vragen na het lezen van de website of wil je in contact komen met een van onze contactpersonen in Vlaanderen

Kris De Smyter

Over Kris De Smyter – Borgerhout

Ik ben Kris De Smyter, 60 jaar, moeder van een jong volwassen zoon. Ik werk als bibliothecaris op een middelbare school, ik help leerlingen bij het vinden van informatie op internet, of bij het uitkiezen van een leuk leesboek, of het zich concentreren op de taak die voorligt. Buiten mijn werk houd ik me graag bezig met natuurbeheer, wandelen, lezen en groentjes kweken.

Ik vind het heerlijk om wat ik gelezen heb door te geven in hapklare uiteenzettingen waar ik de belevenissen uit mijn eigen leven in kan verweven, zodat het herkenbaar wordt.
Neem contact op met Kris

lees meer

Lut Wijmeersch

Over Lut Wijmeersch – Stekene
Ik heb steeds gezocht naar meer diepgang in het leven, naar rechtvaardigheid, naar gelijkwaardigheid en naar de zin van ons bestaan. Al van toen ik kind was wou ik ‘helpen’ de wereld waarin we leefden beter maken. Bij mijn zoektocht kwam ik terecht bij Herwaarderingscounselen, later bij Eleutheropedie.

In 1990 begon ik aan een tweejarige opleiding in Amsterdam en Utrecht, om groepen te begeleiden in Eleu, bij Daniël Le Bon, de belangrijkste grondlegger van de theorie en praktijk van Eleu. Daar leerde ik mijn gevoelens uitdrukken in een beperkte, veilige groep.
Op dit moment ben ik regiocoördinator voor Vlaanderen en begeleid ik onze vormingsgroep.
Neem contact op met Lut
Lees meer