Contactpersonen in Vlaanderen

Heb je nog vragen na het lezen van de website of wil je in contact komen met een van onze contactpersonen in Vlaanderen

Hilde Van den bergh

Begin jaren 90 volgde ik de vorming tot groepsbegeleider in Eleu, bijscholingen en workshops, Nederlandstalig en Franstalig.  
Dat lange traject hielp mij in mijn groei en ontwikkeling als mens in relatie tot mijzelf, anderen en de wereld.
Ik ben minder verlegen geworden, en leerde meer open, authentiek en liefdevol communiceren.
Door me meer met anderen te durven verbinden, groeide het besef dat ik er niet alleen voor sta.
Ook kreeg ik meer plezier in theoretische en filosofische kennis, ‘samen denken’, samen werken.

Mijn werk als maatschappelijk werker doe ik hierdoor met meer hartelijkheid, meer warme empathie, stevigere doortastendheid en helderheid.

Jarenlang begeleidde ik heel graag Eleu-groepen. Elke bijeenkomst was ook voor mij boeiend, leerzaam, verrijkend.

Eleu met zijn waardevolle, steeds evoluerende werkvormen en denkkader ligt me nauw aan het hart.
Ik ontleen er veel goeds aan, en gun het anderen om er van te komen genieten.

Neem contact op met Hilde

Kris De Smyter

Over Kris De Smyter – Borgerhout

Ik ben Kris De Smyter, 60 jaar, moeder van een jong volwassen zoon. Ik werk als bibliothecaris op een middelbare school, ik help leerlingen bij het vinden van informatie op internet, of bij het uitkiezen van een leuk leesboek, of het zich concentreren op de taak die voorligt. Buiten mijn werk houd ik me graag bezig met natuurbeheer, wandelen, lezen en groentjes kweken.

Ik vind het heerlijk om wat ik gelezen heb door te geven in hapklare uiteenzettingen waar ik de belevenissen uit mijn eigen leven in kan verweven, zodat het herkenbaar wordt.
Neem contact op met Kris

lees meer

Lut Wijmeersch

Over Lut Wijmeersch – Stekene
Ik heb steeds gezocht naar meer diepgang in het leven, naar rechtvaardigheid, naar gelijkwaardigheid en naar de zin van ons bestaan. Al van toen ik kind was wou ik ‘helpen’ de wereld waarin we leefden beter maken. Bij mijn zoektocht kwam ik terecht bij Herwaarderingscounselen, later bij Eleutheropedie.

In 1990 begon ik aan een tweejarige opleiding in Amsterdam en Utrecht, om groepen te begeleiden in Eleu, bij Daniël Le Bon, de belangrijkste grondlegger van de theorie en praktijk van Eleu. Daar leerde ik mijn gevoelens uitdrukken in een beperkte, veilige groep.
Op dit moment ben ik regiocoördinator voor Vlaanderen en begeleid ik onze vormingsgroep.
Neem contact op met Lut
Lees meer