ELEU TALKS: NIEUWE MOGELIJKHEDEN OM ONLINE DEEL TE NEMEN AAN ELEU
Na het succes van de online winterworkshop, biedt Eleu twee keer per maand de mogelijkheid om online met Zoom mee te doen met een eleu-activiteit. Een mooie kans om contacten aan te halen over de grenzen van je groep of land.

Je kan je per ELEU Talk inschrijven. Ook om kennis te maken met Eleu, of gewoon omdat het onderwerp je aanspreekt.
WAT ZIJN ELEU TALKS?

ELEU Talks zijn diverse online eleubijeenkomsten en kunnen onderscheiden worden in:

Theorie: Een bepaald thema, gekoppeld aan huidige maatschappelijke ontwikkelingen, wordt belicht van uit wetenschappelijke inzichten en theorie die de basis vormt van de eleuwerkwijzen. Na de presentie is er tijd voor uitwisselen van gedachten over de theorie en het onderwerp.

Maatschappij: Deelnemers onderzoeken belemmeringen in hun (of andermans) ontplooiing die hun oorzaak in hun omgeving vinden. Eleuwerkwijzen worden toegepast om kleine haalbare en veilige stappen te zetten als bijdrage aan maatschappelijke veranderingen.

Onderwerp: Bij een onderwerpbijeenkomst gaat het voornamelijk om het uitwisselen van verhalen en gedachten over een bepaald onderwerp, ter inspiratie voor ontplooiing als persoon. Een eleuleider kan daar, indien van toepassing, enige eleuduiding aan geven, maar dat staat niet voorop.

Eleugesprek: Deelnemers worden willekeurig ingedeeld om een eleugesprek van 20 a 30 minuten per persoon te doen. Aan deelnemers met weinig of geen ervaring zal de basistheorie uitgelegd worden.

Oefengroep: Deelnemers doen de eleu-oefening in communicatie en uitdrukken. Aan deelnemers met weinig of geen ervaring zal de basistheorie uitgelegd worden.

De ELEU Talks vinden plaats elke tweede dinsdag van de maand en elke laatste zondag van de maand en duren maximaal 2 uur. We maken gebruik van ZOOM.
Voor de meeste sessies wordt een kleine bijdrage van 5 euro gevraagd.
Aanmelden via info@eleu.info.  Na aanmelding krijg je de zoom link en nadere gegevens.
 
ELEU TALK ROGRAMMA VOOR KOMENDE PERIODE

Zondag 5 september 15:30 uur
Theorie: Werktitel: Spijt en Toeschrijfbaarheid – Jehanne van der Meer
AANMELDEN OF VRAGEN
Heb je vragen hoe een en ander werkt, of wil je aanmelden voor een of meerdere sessies, dan kun je mailen naar info@eleu.info, of je kunt Jeroen Neus appen of bellen op + 31 6 20440329.

Suggesties voor onderwerpen of theorie zijn van harte welkom.