OPEN WINTERWORKSHOP ELEU  2019

Ik in relatie tot de ander

Data: vrijdag 27 december 15:00 uur tot zondag 29 december 16:00 uur
Locatie: vormingscentrum Malle (België)

In contact met de ander
Eleu  Wat doe ik als ik met een ander communiceer of anders gezegd: hoe eerlijk en oprecht spreek ik? Hoe kwetsbaar stel ik me op?
Durf ik te vertellen wat me is overkomen?
Hoe dicht wil ik bij die ander komen?

In ons contact met anderen spelen bewust en onbewust gevoelens en gedachten mee die ons belemmeren om écht in contact te zijn, die ons belemmeren om helder over te brengen wat je te zeggen hebben, en ons belemmeren om écht te luisteren naar de ander die jou wat wil vertellen.

Behoefte om dicht bij anderen te zijn, om erkend en geliefd te worden, wordt belemmerd door onze eigen gedachten en gevoelens, vol van oordelen, vergelijkingen en overtuigingen.
Angst voor oordelen, angst voor verwijdering, verborgen agenda’s vormen een muur tussen mij en de ander; een muur die met wat werk omgezet kan worden naar een rode loper.

ELEU

De eleuwerkvormen bieden een mogelijkheid om belemmeringen weg te nemen, om opener en transparanter een ander tegemoet te treden. De ander zal zich uitgenodigd voelen om zich ook naar die ander te openen. Het ervaren van diep menselijk contact is een belangrijk verlangen van velen, en deze winterworkshop gaat je een eind in de goede richting helpen.

Peter van der Sman en Conny Musch houden een inleiding op het thema.

De workshop biedt veel ruimte om jouw eigen onderwerpen in te brengen die te maken hebben met het thema. In het programma wordt ook aandacht besteed aan de eleuwerkvormen.

Je bent van harte welkom wanneer je in deze dagen van het jaar graag in goed gezelschap verkeert en graag luistert naar de verhalen en ervaringen van anderen..

Goed gezelschap
Je bent ook van harte welkom wanneer je in deze dagen van het jaar graag in goed gezelschap verkeert en graag luistert naar de verhalen en ervaringen van anderen.

Investering en opgave
Geïnspireerd? De workshop start op donderdag 27 december om 15.00 uur en eindigt op zaterdag 29 december om 16.00 uur.
Je investering all in voor deze drie dagen is slechts € 130, € 145 of € 160 (afhankelijk van je inkomen).
We verblijven in het mooie Provinciaal Vormingscentrum, Smekenstraat 61, in Oost/Malle (België).
Geef je op voor 1 december om verzekerd te zijn van een plek bij de organisator Lut Wijmeersch (lut.wijmeersch@telenet.be
Tel +32 377 988 381
Na je aanmelding krijg je bijtijds details over het programma en het verblijf in Malle.


Heb je vragen?

Neem dan contact op met de regiocoördinator van Vlaanderen, Lut Wijmeersch (lut.wijmeersch@telenet.be / +32 377 988 381)
of de regiocoördinator van Nederland, Maria Schopenhauer (Maria.Schopenhauer@xs4all.nl / +31 513 415 969).

Meer weten over Eleu? 
Lees de pagina over eleu
Misschien vind je het ook leuk wat ervaringen van anderen te lezen.

Ik geef me op

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vlag.