GOED LEVEN MET GEVOELENS VAN VREUGDE EN VERDRIET

Open zomerworkshop van donderdag 5 augustus 16:00 uur tot en met zondag 8 augustus 16:00 uur.
Hurnse Gaper – Hurwenen.

GOED LEVEN MET GEVOELENS VAN VREUGDE EN VERDRIET

Kun jij goed genieten van wat er is?
Kun je goed kunnen treuren om wat er was, en is?
Wil je meer handvatten om om al die verschillende gevoelens een goede plek in je leven te geven?
In deze workshop bieden we je de mogelijkheid om:

  • Te vertellen, in een veilige welwillende omgeving, over wat jij in je leven tegen komt
  • Te luisteren naar kennis, vaardigheden en ervaringen van anderen
  • Te oefenen met elkaar in het spreken over wat jouw hart raakt
  • Jouw specifieke thema‘s breder te verkennen en een stap voor te bereiden naar wat er beter kan voor jou en anderen.

De Eleu werkvormen in de workshop bieden voldoende veiligheid en ondersteuning om het brede scala van gevoelens in te brengen en er met anderen over van gedachten te wisselen. Die ervaring en beleving kan jou ook ná de workshop stimuleren om blijvend ánders om te gaan met gevoelens en emoties.

En natuurlijk is er ook vrije tijd voor bijvoorbeeld dans, sport, zang, spel en andere zelf gekozen vormen van inspanning en ontspanning.

GEVOELENS

Iedereen kent in zijn/haar hele leven verschillende gevoelens. Denk bijvoorbeeld aan de 5 B’s: Bang, Boos, Bedroefd, Beschaamd en Blij. Je geniet van wat er is en was en treurt om wat er was en is.

Gevormd door levenservaring, met onze eigen wijsheid, geven we richting aan ons dagelijks handelen. Stil staan bij gevoelens en emoties en kiezen welke rol we ze geven, vormt daar een belangrijk onderdeel van.

Inhoud

Naast coördinerend leidster Conny Musch brengen Arie Kroon, Martje Schuring en Anne-Marie Zaat wat zij ervaren, beleven en doen met de gevoelens van vreugde en verdriet in hun leven.
Hoe we op deze workshop vertellen over de eigen belevingen en luisteren naar dat wat anderen delen, kan een stimulans zijn om gevoelens van vreugde en verdriet een warme plek te geven in een goed leven.

In het programma wordt ook tijd gemaakt voor toelichting op de Eleu theorie en praktijk.
Lees meer over Eleu

SPECIAAL VOOR IEDEREEN!

De workshop is open voor iedereen. Jong en oud. Mannen en vrouwen met verschillende achtergrond en cultuur. Ook voor jou als je nog niet eerder kennis hebt gemaakt met het gedachtegoed en de werkwijzen van Eleu. Neem contact op met de organisatie voor je vragen of twijfels. Je hoeft een onbekendheid met Eleu theorie en -praktijk niet te zien als een te hoge drempel voor deelname aan een Eleuworkshop.

Geef je op

Geïnspireerd? Houd dan deze dagen vrij in je agenda! Wil je je opgeven?
Doe dat bij organisator Lut Wijmeersch.
Als je een print van deze workshopuitnodiging wil maken, om bijvoorbeeld je vrienden enthousiast te maken, download dan deze pdf.

Je Bijdrage (all-in)

De kosten zijn € 265,- € 285,- of € 305,- afhankelijk van je inkomen. Het is mogelijk om subsidie aan te vragen bij organisator Lut Wijmeersch.

Praktische zaken

Plaats: de Hurnse Gaper, Jannestraat 1, 5327 KR in Hurwenen.
Datum: donderdag 5 augustus 16.00 tot zondag 8 augustus 16.00 uur

In dit prachtige centrum aan de rivier de Waal bij Zaltbommel, kun je binnen, maar ook buiten overnachten op de buitenslaapplaats of in een eigen tent. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier evenals ook je eventuele speciale (di)eetwensen.
Na aanmelding ontvang je bijtijds verdere informatie, een routebeschrijving en hoe en wanneer je je bijdrage kunt overmaken.
De zomerworkshops zijn altijd heel goed bezocht en we hebben beperkte ruimte. Wacht dus niet  met je aanmelden. 

Vragen?

Heb je vragen? Neem contact op met Conny Musch tel: +31 6 337 667 65 of met Lut Wijmeersch tel: +32 377 988 381 of met Maria Schopenhauer tel: +31 513 415 969.