OPEN WINTERWORKSHOP ELEU  2018

jouw leven, jouw passies, jouw ervaringen centraal

Data: donderdag 27 december 15:00 uur tot zaterdag 29 december 16:00 uur

Locatie: vormingscentrum Malle (België)

Verhogen van je kwaliteit van leven
Eleu  workshops hebben over het algemeen een thema waarnaar de inhoud en activiteiten van de workshop gevormd worden.
Voor deze open winterworkshop kiezen we niet voor een specifiek thema maar voor dát waar jij als persoon behoefte aan hebt om het plezier, de tevredenheid, de zelfwaardering in jouw leven  te verhogen. En om onaangename, verdrietige, pijnlijke situaties uit je verleden en uit het heden te verminderen. Je kunt ook stappen voorbereiden voor veranderingen waar jij van droomt naar een betere wereld in de meest brede zin van het woord.

Eigen inbreng
Eleu biedt prachtige werkvormen om hier mee bezig te zijn samen met anderen. Jouw ideeën kunnen ingebracht worden als een onderwerp voor een onderwerpgroep of via het uitwerken van een bevrijdingsstap. Of je brengt het in als verhaal in je eleugesprekken of als boodschap in de oefengroep.Dit keer zijn er geen theoretische inleidingen. Wel wordt in het programma tijd gemaakt – als daar behoefte voor is – voor toelichting op de eleuwerkvormen. De inbreng komt van meerdere eleuleiders onder coördinatie van Conny Musch.

Ervaring met eleu is niet nodig
Heb je nog nooit een eleu activiteit meegemaakt, maar heb je behoefte om de tijd te nemen en stil te staan bij wat er allemaal in jou leeft?  Dan zijn deze dagen een unieke gelegenheid hiervoor.

Loop jij vaak tegen dezelfde dilemma’s in jouw leven aan en twijfel je of je er goed mee omgaat? Dan is nu in deze open winterworkshop de mogelijkheid om  het in te brengen en er met anderen over van gedachten te wisselen. De werkvormen bieden voldoende veiligheid en ondersteuning om je twijfels in te brengen en te delen.

Goed gezelschap
Je bent ook van harte welkom wanneer je in deze dagen van het jaar graag in goed gezelschap verkeert en graag luistert naar de verhalen en ervaringen van anderen.

Investering en opgave
Geïnspireerd? De workshop start op donderdag 27 december om 15.00 uur en eindigt op zaterdag 29 december om 16.00 uur.
Je investering all in voor deze drie dagen is slechts € 115, € 130 of € 150 (afhankelijk van je inkomen).
We verblijven in het mooie Provinciaal Vormingscentrum, Smekenstraat 61, in Oost/Malle (België).
Geef je op voor 1 december om verzekerd te zijn van een plek bij de organisator Lut Wijmeersch (lut.wijmeersch@telenet.be / +32 377 988 381)
of via onderstaand contactformulier.
Na je aanmelding krijg je bijtijds details over het programma en het verblijf in Malle.


Heb je vragen?

Neem dan contact op met de regiocoördinator van Vlaanderen, Lut Wijmeersch (lut.wijmeersch@telenet.be / +32 377 988 381)
of de regiocoördinator van Nederland, Maria Schopenhauer (Maria.Schopenhauer@xs4all.nl / +31 513 415 969).

Meer weten over Eleu? 
Lees de pagina over eleu
Misschien vind je het ook leuk wat ervaringen van anderen te lezen.

Ik geef me op

    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de ster.